Beklager litt sen event for dette, men her kommer den!

Dette semesteret har vi allerede hatt nybegynnerkurs i Shibari, og tidligere har vi brukt å følge opp dette med et videregående kurs. Nå har vi sett tendensen til at videregående kurs høres skummelt ut, og disse har ikke vært så populære/lav påmelding. Så det skipper vi nå.

I stedet velger vi å satse på et mer uformelt Shibaritreff. Etter å ha snakket mye med dere medlemmer og andre på åpne treff er det tydelig at Shibari er av stor interesse! Derfor holder vi Sol og Månes første Shibarikveld!

Her kan alle, såfremt de er medlemmer av Sol og Måne eller samarbeidende foreninger, komme og prøve seg på Shibari, uavhengig av erfaring. Enten du vil knyte, bli bundet, se eller diskutere og prate om Shibari. Vår superflinke Shibari-know-it-all DarkVania vil være ansvarlig for kvelden, og lære bort, komme med tips, demonstrere Shibari etc.

Vi setter en maksgrense på 12 personer, for oversiktlighetens skyld. Påmelding sendes til sologmaanelosjen@gmail.com. Vi sier fra på gruppa vår på FL når eventen er fullbooket.

Sol og Måne stiller med tau, men har du egne så ta gjerne med disse!

Ingen kostnad for å melde seg på. Sol og Måne stiller med snacks og frukt, saft og vann. Annen drikke må medbringes. Vi kjører alkoholfritt denne gangen :)

Vel møtt!