Hopp til innholdet

Medlemstreff

Medlemstreff kan være alt fra en uformell samling hvor vi prater og er sosiale, til temakvelder og fester med fokus på lek, til hyttetur. På medlemstreff kan man kle seg i det man vil, og noen vil gjerne bruke fetish-klær (lateks, korsett, halsbånd og liknende).

Eksempler på tema ved temakvelder kan være Kinky Karneval, workshop om førstehjelp, Shibari (japansk taubondage) eller impact play (bruk av slagvåpen). Ofte vil temakvelder kombineres med en mer uformell festsetting etterpå, der det er rom for å leke. En typisk fest varer ut kvelden (og muligens litt ut i de små timer).

Av og til drar vi på hyttetur! Hytteturen foregår vanligvis over en hel helg, og flesteparten av deltakerne bor på hytta under hele arrangementet. Her er det gjerne størst mulighet for utfoldelse i lek, da man ikke nødvendigvis blir stoppet av at «kvelden tar slutt».

For å være med på treff må en være medlem av Sol & Måne eller en annen BDSM-forening. Man følger festreglementet, og man må skrive under på dette før hver fest. På fest vil det være folk som leker, men det er ikke en selvfølge at alle leker.

Alle medlemmer av Losjen er velkomne på treff, og de har anledning til å invitere med seg en gjest. Medlemmer av samarbeidende foreninger er også velkomne. Husk medlemsbevis!