Hopp til innholdet

Hvordan bli medlem.

For å bli medlem i Sol og Måne må du først delta på åpne treff med oss. Dette fordi vi ønsker å treffe deg personlig, og danne oss et inntrykk av deg før du kan bli medlem. Det er også fint å kunne møte likesinnede og bli kjent med andre i losjen gjennom slike uformelle treff, før man blir medlem.

Vi ønsker at du deltar på minst to treff, slik at vi blir kjent med deg. Dette er hyggelige og uformelle treff som er åpent for alle, hvor vi møtes på ett av byens utesteder for en hyggelig kveld med godt drikke og prat. Styret i Sol og Måne forbeholder seg retten til å be deg delta på flere åpne treff dersom vi ikke klarer å danne oss et inntrykk av hvem du er på ett treff.

Etter at du har deltatt på åpent treff tar du kontakt med oss i styret, og ber om medlemskap i Losjen. Da vil en fra styret ha en samtale med deg, hvor vi snakker litt mer om organisasjonen, din motivasjon for å bli medlem, interesser etc.

Styret vil deretter vurdere din søknad om medlemskap.

Når du blir godkjent vil du få melding om dette, samt informasjon om innbetaling av medlemskontingentl, som er på 300kroner for student/honnør og 400kr ordinær. Når du har betalt denne blir du oppgradert til medlem, og får tilgang til hele Sol og Månes forum (som vi jobber med å få på plass), og det viktigste: du får delta på medlemsfester og medlemstreff! Du vil også kunne forespørre samarbeidende foreninger om å få besøke deres medlemsarrangementer. Våre samarbeidsforeninger er: Chains, SM Bergen, Rogaland BDSM-klubb, Val Eyja, Oslo BDSM.