Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

LSM presenterer: Medlemstreff; Maskerade!

16. mars @ 18:00 - 17. mars @ 03:00

Velkommen til Maskerade for medlemmer i Losje Sol og Måne!
«Årets andre medlemstreff gets medieval on your ass.”

Denne våren vil vi avholde et karnival etter et mer søreuropeisk mønster. Tenk Commedia DellArte, Shakespare, eller for den saks skyld, Eyes Wide Shut. Oppmøte i enten maske eller en dypere sminke. Kleskode er fetish/kinky eller pent. Eventen åpner 18:00 og dørene stenger for ankomst kl. 19, gitt at ikke annet er avtalt med arrangør god tid i forkant.

PÅMELDING: skjer ved å sende melding til Arrangementsansvarlig Tatismm på Fetlife, OG ved å sette seg som going på eventen. Påmelding stenger 9. mars kl. 23. Hvis du ikke kan komme ber vi om at du sier ifra tidligst mulig slik at folk som står på eventuell venteliste skal få mulighet til å komme.

Tematisk periode for kvelden er seinmiddelalder/renessanse, så forsøk å tilpass kostyme og planlagt lek etter dette. Tau, tekstiler, lær, og leker i tre eller naturmaterialer som ratan er å foretrekke. Denne gangen lar du din futuristiske elektrocollar ligge hjemme, men ta gjerne med deg collarsettet ditt i semsket skinn sammen med jutetau og silkebånd!

Planlegg gjerne lek med andre som skal på eventen i forkant, slik at vi får et morsomt og innholdsrikt event! Lyst til å vise fram noe? Send en melding til Tatismm sammen med din påmelding, så skal vi finne rom for dette.

Det vil bli gitt demonstrasjon av knuter for binding, og impact play. Vi kommer til å premiere vakreste bondage, så dette er en god anledning til å vise fram taukunstene dine. Maksgrense på 2-3 enheter alkohol, og ingen rus, selvfølgelig. Lett servering med snacks og kaffe/te.

Velkommen!

Detaljer

Start:
16. mars @ 18:00
Slutt:
17. mars @ 03:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://fetlife.com/events/729394

Sted

PM på fetlife
Hjemmeside:
https://fetlife.com

Arrangør

Losje Sol & Måne